U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Werkwijze diëtist

 

Bij aanvang van de begeleiding dient u het toestemmingsformulier behandelovereenkomst te ondertekenen. U vindt dit formulier hier.  U krijgt deze ook bij het eerste gesprek ter ondertekening.

 

Intake (60 minuten)

Het eerste consult bestaat uit een uitgebreid gesprek, waarin we de hulpvraag, ziekte- dieetgeschiedenis en verwachtingen uitgebreid bespreken. Samen brengen we uw voedingsgewoonten, leefomstandigheden, klachten en doelen in kaart. We bespreken waar u gezondheidswinst kunt behalen. Zo komen we tot een persoonlijk behandelplan. Eventueel maken we ook een aanvullend beweegprogramma. Na het consult maak ik een rapportage voor de verwijzer. 

 

Vervolgconsult (30 minuten)

In de volgende consulten begeleid ik u in het vertrouwd raken met uw nieuwe keuze's. We passen eventueel het voedingsadvies aan en we werken aan de gestelde doelen.

Gedragsverandering kost tijd en gaat gepaard met terugval. Juist dan doorpakken maakt je sterk. Indien wenselijk of op uw verzoek maak ik een tussenrapportage voor de verwijzer. 

 

Individueel dieetvoorschrift

Het is mogelijk om een individueel dieetvoorschrift (dieetadvies op maat) voor u te maken.  Daarbij maak ik op basis van voedingskundige, diëtistische, medische en indien van toepassing verpleegkundige gegevens een persoonlijk dieetadvies. 

 

Kort vervolgconsult (15 minuten)

Mocht u goed op weg zijn, maar toch kort wat dingen willen bespreken of alleen willen wegen. Dan is een kort consult ook mogelijk. 

 

Telefonisch consult of email consult (15 minuten)

Indien wenselijk is een telefonisch of email consult mogelijk voor het kort bespreken van de voortgang of om specifieke vragen te beantwoorden.  

 

Afsluiting
Als de behandeling wordt afgerond zal ik nog een eindrapportage opmaken voor de verwijzer. 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?